Translate      Lyssna    Kontakt     

Invigning

Bandklipp.jpg

Kommunalrådet Stefan Norberg och Hedemorabostäders ordförande Mikael Gotthardsson höll i det blågula bandet när Ann Eriksson från Statens bostadsomvandling invigde kvarteret Abborren idag. I bakgrunden vår vd Erik Kristansson. Emil Gustavsson från Bildningsförvaltningen spelade en fanfar som förgyllde invigningen.

I Coronatider går det inte att ha visning av lägenheterna för allmänheten. Det blev en mindre sammankomst, där hyresgästerna som ska bo där var inbjudna, samt SBO, Österlings Bygg, kommundirektör Annika Strand, politiker och Hyresgästföreningen. Till de 12 nya lägenheterna kommer 8 hyresgäster från villor i Hedemora kommun, 3 hyresgäster från hyresrätt och 1 hyresgäst från bostadsrätt.

20201021_101435.jpg
På säkert avstånd bjöd Peter Norström och Amanda Kåll alla inbjudna på bubbel (Pommac) och gott tilltugg. Här är det Valborg Backsell, en av de nya hyresgästerna som smakar på det goda. Nu väntar hon närmast på nycklarna och ser fram emot inflytten som sker efter 1 november. Valborg är jätteglad över den nya lägenheten och tror att hon kommer att stortrivas!